Ruud Fabels

Ik geloof in organisaties die het lef hebben om de klant leidend te laten zijn in wat ze doen. Die zich kwetsbaar opstellen en gevestigde oordelen in twijfel durven te trekken. Waarom? Omdat ze bewezen efficiënter en succesvoller zijn. Efficiënter omdat ze weten wat klanten willen en daarop anticiperen. Succesvoller omdat klanttevredenheid gepaard gaat met lagere kosten.

Te vaak veronderstellen we wat klanten willen en op basis van deze veronderstelling gaan we aan knoppen draaien. Niet zelden aan de verkeerde knoppen.

Ik garandeer inzicht. Ik garandeer meetbaar resultaat. Zowel in klantbeleving als in euro’s. Klantsignaalmanagement is een concrete methodiek die zichzelf al veelvuldig heeft bewezen. Deze methodiek, gecombineerd met mijn organisatie sensitiviteit en pragmatische houding, zorgt voor een verandering die jouw organisatie blijvend succesvoller maakt.

Wil je meer weten over mijn achtergrond, de projecten die ik heb gedaan en hoe anderen dit hebben ervaren? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel of neem contact op!

  • ruud@ksmfabriek.nl
  • +31 6 181 375 92