Jouw foto?

Voel je je aangesproken door wat we doen, hoe wij in ons werk staan en het zelfstandig ondernemerschap? Dan is KSM fabriek misschien wat voor jou. Als franchisenemer werk je met de klantsignaalmanagement methodiek in projecten voor verschillende branches. Je genereert je eigen opdrachten en werkt hierin nauw samen met de andere KSM-ers.

Wat verwacht KSM fabriek van jou?

Dat je klantgerichtheid ademt en onze visie deelt. Dat je het vak (nog beter) wilt leren en dat het ondernemerschap je aanspreekt. Je volgt de KSM basistraining, doet een profiel analyse bij Claire de Lange van Marqup en volgt een dag familie opstellingen bij Parre-Deden.

Wat mag je van KSM fabriek verwachten?

Doorontwikkeling van nieuwe diensten en concepten waardoor we steeds voorop blijven lopen in het vakgebied. Begeleiding en training on the job om je te ontwikkelen in het vakgebied. Een groeipad van eenvoudige tot zeer complexe projecten en programma’s. Als team komen we periodiek bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en dagelijks delen we alle positieve gebeurtenissen in onze groepsapp ;-).

Interesse?

Neem dan contact op met Zanna op zanna@ksmfabriek.nl of 06-23511779.

  • zanna@ksmfabriek.nl
  • +31 (0)6 235 11 779